Kiinteistöliitto

Vastuuisännöinti Oy

Isännöintiblogi nro 3.

Isännöitsijä Tommy Jansson kertoo blogissaan isännöintialan kuulumisia, erityisesti kaupungeista Helsinki, Hämeenlinna ja Tampere. Huomioi videosarjamme, joka täydentyy vähitellen mm. youtubessa. Isännöintiblogi ei ole mainos.

Hei, tässä tietopaketti Kiinteistöliitosta.

Isännöitsijänä liitoista varsinkin Kiinteistöliitto on tullut tutuksi vuosien varrella, se on valtakunnallinen vaikuttaja. He antavat jäsenilleen arvokasta tietoa ajankohtaisista asioista, järjestävät koulutuksia, keskustelutilaisuuksia ja monia muita tapahtumia, kuten mm. Helsingissä keväisin pidettävä Taloyhtiötapahtuma ja syksyisin järjestettävät Kiinteistömessut. Koulutustarjonta on laajaa, esim. seuraava koulutus 15.8. antaa perustiedot ja -taidot hätätilanteessa ja tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa.

Miksi?

Tämä ei missään nimessä ole mainos, mutta aktiiviselle taloyhtiölle liitosta on hyötyä, mutta passiiviselle yhtiölle hyöty on vähäinen. Tällainen liitto on ehdottomasti hyvä asia, mutta liian usein palvelu on tyhjäkäynnillä, koska taloyhtiöitten hallituksilla ei välttämättä ole aikaa perehtyä liiton saloihin. Melkein voisin sanoa, että palvelu on sellainen uinuva tuki, mikä otetaan käyttöön tietyissä tilanteissa tai tietynlaisen hallituksen astuessa vastuuseen.

Vuosihinnoittelu on kohtuullinen ja sillä saa mm. lakineuvontaa liittyen taloyhtiömaailmaan. Olen itsekin soittanut taloyhtiön puolesta mm. lakineuvontaan ja yleisesti ottaen olen saanut hyvää palvelua.

Historiaa?

Vuonna 1907 perustetun Kiinteistöliiton muodostavat 23 alueellista yhdistystä ja valtakunnallinen toimialajärjestö Suomen Vuokranantajat ry. Kiinteistöliittoon kuuluu yli 26 000 taloyhtiötä, joissa asuu yhteensä lähes kaksi miljoonaa ihmistä.

Jatkoa

Taloyhtiöitten on hyvä muistaa, että liitto on teitä varten, isännöitsijöillä on puolestaan omat liittonsa, voisin jossain kohtaa kertoa teille Isännöintiliitosta ja miksi sellainen on olemassa.

Mukavaa torstaipäivän jatkoa.

Tommy Jansson

Mikäli pidät sivustamme, niin tykkää Facessa:-)

2 Kommentit

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*