Isännöitsijätoimisto Vastuuisännöinti Oy – Yritysesittely.

Vastuuisännöinti Oy on isännöitsijätoimisto Etelä-Suomessa. Yhtiön kotipaikka on Helsingissä, toimintaa on myös Kanta-Hämeessä ja Pirkanmaalla. Yhtiön historia alkaa jo 1990-luvulta ja se muuttui uudeksi osakeyhtiöksi vuoden 2018 alussa. Päätoimiala on kiinteistöjen isännöinti, kiinteistönvälitys, energiatodistusten laadinta ja muut kiinteistöhallinnon tehtävät.

 

Kiinteistöalan osaamista 25 vuoden kokemuksella, sekä uuden tiedon janolla.

Haluaisiko taloyhtiönne isännöitsijätoimiston, jonka asiakaspalvelun tavoittaa ja tehtävät hoidetaan sovitusti ilman piilokuluja. Erityisesti kaupunkialueilla asiakastaloyhtiömme ovat saavuttaneet merkittäviä kustannussäästöjä isännöintipalveluissa, sillä pyrimme sisällyttämään erillisveloitettavia töitä kiinteään sopimushintaan.

Olemme täyden palvelun isännöitsijätoimisto, jossa laadun takeena on jatkuva oman osaamisen kehittäminen ja ajan hengessä eläminen. Mukaudumme arjen haasteisiin joustavasti ja viemme kaikki hankkeet maaliin asti.

Taloyhtiöt ovat erilaisia ja varsinkin niissä asuvat ihmiset. Arvostamme yksilöllisyyttä ja pystymme mukautumaan erityistarpeisiinne kiinteistöhallinnossa.

Tarjoamme isännöintiä niin isoille kuin pienemmillekin taloyhtiöille, toivomme pitkäaikaista kumppanuutta ja molemminpuolista luottamusta asioiden hoidossa.

Hyvä hallinto on päivän sana. Se muodostuu osakkeenomistajien keskinäisestä yhdenvertaisuudesta, yhteisten tavoitteiden asettamisesta ja niiden toteuttamisesta kestävällä tavalla. Hallinnon avoimuus ja yhdessä vaikuttaminen, se on asunto-osakeyhtiön henki.

Toimipisteemme sijaitsevat Uudellamaalla, Kanta-Hämeessä ja Pirkanmaalla. Toivomme asiakkaita kaikenkokoisista asunto-osakeyhtiöistä. Mikään ei ole liian pientä, tai suurta, kohtelemme asiakkaitamme tasavertaisesti yhtiöiden koosta riippumatta. Aina kannattaa pyytää tarjouspyyntö palveluistamme, se ei mitään maksa, mutta voi antaa paljon.

 

Vastuuisännöinti Oy

Toimitusjohtajan terveiset.

Olemme toimineet kauan kiinteistöalalla ja tuona aikana maailma on muuttunut hyvin paljon. Rakennustekniikka, hallinto, lainsäädäntö ja monet muut keskeiset isännöintiin liittyvät asiat ovat olleet jatkuvassa muutostilassa, eikä kehitys ole loppumassa. Meillä on paljon erityisosaamista myös isännöintialan ulkopuolelta, esimerkiksi kiinteistöhuolto, kiinteistönvälitys(LKV), lupa laatia energiatodistuksia ja paljon muuta. Jatkuva kouluttautuminen ja asioitten seuraaminen ovat aivan keskeisiä asioita, jotta tätä työtä voi tehdä menestyksekkäästi. Järjestelimme hallintoamme keväällä 2018 uudelleen ja sen pohjalta muutimme yhtiön nimeksi Vastuuisännöinti Oy.

Toivomme yhteydenottoanne ja helpoiten se onnistuu lähettämällä meille sähköpostia tai lomakkeita alla olevista linkeistä.

asiakaspalvelu@vastuuisannointi.fi

Pyydä meiltä tarjous

Yhteydenotto 

Ystävällisin terveisin Tommy Jansson

Isännöitsijätoimisto Vastuuisännöinti Oy